Home     Harmonie Orkest     Samenspeelorkest     Nieuw Talent Orkest     Contact

Nieuw Talent Orkest Zoetermeer

Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Harmonie Orkest Zoetermeer organiseert het Nieuw Talent Orkest, een bijzonder muziekproject voor volwassenen.

In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Je krijgt van ons een instrument en lessenaar te leen voor dit project.

De repetities zijn op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur. De muzikanten van het harmonieorkest ondersteunen je en spelen met je mee. We maken een hoop plezier en we sluiten de repetitieperiode af met een vrolijk concert.

Doe je mee?
Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de kennismakingsbijeenkomst een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap met bladmuziek en uitleg. Om thuis goed te kunnen oefenen sturen we je elke week een ‘huiswerk’ mail met daarin extra uitleg en linkjes naar video’s en geluidsopnamen. Zo ontdek je in 10 weken een geweldige nieuwe hobby!

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Klik hier voor meer informatie!

In het Nieuw Talent Orkest Zoetermeer is plek voor nieuwe muzikanten op: 

  • klarinet
  • dwarsfuit
  • saxofoon
  • trompet
  • trombone
  • hoorn
  • euphonium (bariton)
  • bastuba

Repetities

Het Nieuw Talent Orkest Zoetermeer repeteert op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. De repetities worden gehouden in het verenigingsgebouw MusicDome. Het adres is v.d. Hagenstraat 22d, 2722 NT Zoetermeer, in het Van Tuyll-sportpark. De ingang is rechts naast het restaurant “Bijou”. Boven de deur hangt een bord “MusicDome”. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Klik hier voor meer informatie!

Play-in 2024

Na succesvolle, muzikale en gezellige play-ins in 2019, 2022 en 2023 organiseert Harmonie Orkest Zoetermeer op zondag 4 februari 2024 weer een play-in. Op deze

Lees verder »

Stadsfestival Zoetermeer

Muziekvereniging Harpe Davids levert een bijdrage aan het Stadsfestival Zoetermeer 2040. Het Stadsfestival is een evenement op zaterdag 16 september a.s. over het heden en

Lees verder »