Concert: Met passie naar Pasen

Harmonieorkest Zoetermeer is een unieke samenwerking aangegaan met koor Anaviem en verhalenverteller Janneke Tanja. Gezamenlijk brengen wij u het concert ‘met passie naar Pasen’ op zaterdagavond 4 april 2020 om 19.30 in de Oosterkerk te Zoetermeer. Tijdens dit bijzondere concert dat geïnspireerd is door de landelijke ‘Passion’ opvoeringen worden verhaal, koorzang en orkestmuziek samengebracht tot een gezamenlijke uitvoering.
Speciaal voor dit concert heeft Jurgen van Groningen Schinkel, dirigent van Harmonieorkest Zoetermeer, een negental bekende Nederlandstalige popnummers van onder meer Frank Boeijen en John Ewbank gearrangeerd voor het koor en orkest. Hiermee wordt een bijzondere Nederlandstalige ‘met passie naar Pasen’ uitgevoerd. Janneke Tanja neemt bij dit concert de rol van de verteller voor haar rekening. Zij rijgt met haar woorden de diverse muziekstukken aaneen, zodat ze samen één doorlopend passie-verhaal vormen.

Wilt u hierbij zijn? Reserveer dan kaarten via deze website.

Met passie naar Pasen wordt op zaterdagavond 4 april 2020 om 19.30 uur in de Oosterkerk uitgevoerd.
Het adres van de Oosterkerk is: Oosterheemplein 320 te Zoetermeer
Een toegangskaart kost € 10,- (inclusief 1 consumptiemunt).

Anaviem is het koor verbonden aan de Protestantse wijkgemeente de Regenboog in de wijk Rokkeveen te Zoetermeer. Een 40-tal vaste koorzangers en diverse projectleden, studeren elke zondagavond onder leiding van Dorien Maalcke. Op dit moment staat alles in het teken de stemgroepen zo mooi mogelijk te krijgen voor de uitvoering van : Met passie naar Pasen.

Janneke Tanja (Behind the Story) is een professioneel verhalenverteller die al sinds haar 6e in Zoetermeer woont. Ze vertelt verhalen voor jong en oud op veel uiteenlopende plekken, en geeft trainingen in vertel- en presentatietechnieken.

Harmonieorkest Zoetermeer bestaan uit ruim 25 muzikanten met een gevarieerde bezetting van hout- en koperinstrumenten. Het orkest staat onder leiding van Jurgen van Groningen Schinkel. Elke dinsdagavond wordt gerepeteerd in de Music Dome te Zoetermeer, om de unieke muziekarrangementen zo mooi mogelijk te laten klinken.

Meer van Harmonie Orkest Zoetermeer

Zomeravondconcerten 2020

Na het succes van de afgelopen jaren trekt Harmonie Orkest Zoetermeer ook deze zomer weer de wijken en parken in! Op 23 juni, 30